Пълнолуние в знак Риби в 04:36ч.  В дните на пълнолунието ставаме

...
Пълнолуние в знак Риби в 04:36ч. 
В дните на пълнолунието ставаме
Коментари Харесай

Ден на всякакви съблазни и изкушения

Пълнолуние в символ Риби в 04:36ч. 

В дните на пълнолунието ставаме по-уязвими и ни е по-трудно да поддържаме връзка с другите. Неразбирателствата или напрежението във взаимоотношенията (любовни, професионални, другарски или семейни) може да са на дневен ред.

Луната е в знак Риби до 16:26ч на 1 септември

В този интервал човек се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията. Преобладаваща сензитивност и прочувственост у множеството хора, затова и ранимост. Лесно може да се повярва на лъжливи обещания. Има податливост да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Лунен календар: продължава 15-ти лунен ден до 20:37ч 

Денят има мощна сила като предния ден, само че е сложен и комплициран. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо изразходва сили. Неблагоприятно време в доста връзки, в което човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. 

Всички неща стартирани през днешния ден са обречени да срещат трудности и да се „ смесват ” с негативна сила. Бъдете внимателни и внимавайте да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод. 

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове. Запазвайте успокоение във всяка обстановка, не се поддавайте на изблиците на страстите. Бъдете по-внимателни към близките. 

Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо ненужно и без специфична потребност, изключително избягвайте да влизате в дълги и празни диалози. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила. 

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслада на практика мъчно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици.

Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността ви. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се влиза в спорове с близки хора, в случай че държите на връзките.  

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16-ти лунен ден от 20:37ч на 31 август до 20:01ч на 1 септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР